CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Natalia Mildström är professionell yrkesdansare och har danspedagogisk utbildning från Ryssland och från Danshögskolan i Stockholm. 

Natalia har dansat solopartier på St. Petersburg Ballet Theater och medverkat i baletterna: Pas de quatre, Pakita, Dockornas fe, Sju Skönheter, Karneval, Den Lilla Puckelryggiga Hästen m.fl..

Natalia har lång erfarenhet av klassisk balett och undervisar, förutom på Danskonstakademien, i Huddinge Dansskola (Studieförbundet Vuxenskolan i Huddinge) och på Balettstudio Pirouette i Stockholm.

Varje år blir någon/några av Natalias elever antagna till Kungliga Svenska  Balettskolan. Eleverna får därigenom möjlighet att förverkliga sina drömmar att bli professionella dansare.

 

 

 

Marislay Källström är dansare och danslärare med utbildning från Universitetet i Havanna på Cuba.

Hon har varit verksam som dansare på Teatro Garcia Lorca och har undervisat i dans på olika skolor.

Genom rytm och rörelse förmedlar Marislay, på ett okomplicerat och lättsamt sätt, sin kunskap och erfarenhet inom dansen.  

På Danskonstakademien undervisar Marislay i Salsa och i Zumba.

 

 

 

Marian Lindgren har dansat sedan hon var liten och studerar nu på Danshögskolan till danspedagog.  Hon har erfarenhet av balett, modern/nutida dans och jazz från Balettakademien samt tiodans från Tony Irvings Dance Academy. Dansstilen som ligger henne närmast hjärtat är streetdance, som hon har utövat i 7 år.

Therese Angestav har dansat både afrikansk dans, dancehall men hon fann kärleken i Orientalisk dans.Hon har stor erfarehet av dom olika stilarna i Orientaliska dansen. Therese jobbar även som Orientalisk dansös och jobbar på bröllop, musikvideos och övriga fester. Therese är utbildad i både Sverige och Kenya i Orientalisk dans och Chakacha (Afrikansk dans som fokuserar på kroppskontroll).

 

 

 

 

Söker ni hjälp med Takläggare Stockholm så har ni kommit helt rätt.

TOP